אין לי מה לומר על דבר כזה.... כבר אי אפשר לסמוך על אף אחד....
אייפון סימפרי מסאלה בסגנון הודי
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=2093
שימו לב מה התגלה בפני במכשיר שנמכר כ "Simfree"
המכשיר הגיע אלי לבדיקה לאחר שהלקוח התלונן על הופעת No Service כשהוא עובר למצב 3G את המכשיר רכש הלקוח במהלך טיול בהודו, הלקוח טען שהמכשיר עבד באופן תקין ולפני הקנייה עוד הראה לו המוכר שהמכשיר עובד עם סים מקומי ללא שימוש בטורבו סים.
בדיקה ראשונית אחרי ריסטור למכשיר כבר העלתה אצלי סימני שאלה וחשדות, איך מכשיר SIMFREE לא מקבל אקטיבציה דרך האיטיונס ונאלץ לקבל אקטיבציה צד ג' כדי שהסים יזוהה ??
סקירה ויזואלית מעמיקה יותר חשפה שמדובר במכשיר שכבר עבר פתיחה פיזית (ולא מקצועית במיוחד) כאשר הבחנתי במרווח קטן בתפר בין הזכוכית לגוף המכשיר שנגרם עקב הרמת המסך בתהליך הפרוק.
לאחר שהבנתי שהמכשיר כבר איבד כל סיכוי לאחריות כלשהי מ Apple לאחר שנפתח פיזית החלטתי לבצע בדיקה גם בקרבי המכשיר.
והנה מה שהתגלה כאשר פתחתי את המכשיר:
1.חוטי נחושת לא מזוהים מולחמים לנקודות המגע של בית הסים כאשר חוט אחד מנותק.
2. לאן מובילים החוטים ?
3. אממ.. הנה קומבינת ה SIMFREE בצורת טורבו סים Built-in ועוד מדגם שבכלל לא תומך ב 3G
מסקנה:
תפעילו את הראש, לא לקנות מכשירים בחו"ל ובארץ מגורמים לא מוסמכים שספק אם תוכלו לחזור אליהם, לא להתפתות למחירים זולים, גם אם פתחו את המכשיר והראו לכם שהכל עובד.
אין לי מה לומר על דבר כזה.... כבר אי אפשר לסמוך על אף אחד....
Wow ליאור ליאור המכשירים הכי מעניינים מגיעים
דווקא אליך חחח ממש לא יאומן![]()
"שימוש במידע זה באחריות המשתמש בלבד ,צווות האתר ובעליו אינם אחראים למקרה של נזק למכשיר או במקרה של אובדן מידע"
פשוט לא יאמן !
יניב
למעבדה באיזור המרכז ותמיכה מיקצועית :
054-3281800
יש לי רק משהו אחד לומר:
אם הייתה להם סבלנות כזאת, במקום פשוט למכור גם מתאם סים עם המכשיר - מגיע להם כבוד!![]()
המידע בפורום ניתן כמידע בלבד, האחריות לכל פעולה או להשלכות כתוצאה מפעולה זו הינה של המשתמש
יש תמורה בעד האגרה, מכשירי סימפרי יקרים יותר.
וואללה הייתי משדרג את הרעיון ומוציא עוד שני חוטים להטענת הסוללה...חחח
Wtf ??
מה זה הדבר הזה ??? גאונות פשוט !
כרגע יש 1 גולשים הצופים באשכול זה. (0 רשומים ו 1 אורחים)